hemsidehuvud copy

2022

Maj
I senaste numret av tidskriften Hemslöjd, nr 3 - 2022 som kom ut i maj, finns en av mina små mattor med på uppslaget TILL SAKEN. Roligt! Just nu har jag inga kvar i min webbshop, alla är på Wanås över sommaren. Men jag ska se till att få tid att väva några till och lägger i så fall ut bilder efterhand.

Små mattor i pappersgarn och sisalgarn

 
April
Konstrundan i Majorna blev ett mycket lyckat evenemang, efter två års uppehåll pga pandemin kan vi röra oss fritt igen! Och det märks att många längtat efter det. Mycket folk som passerade genom de öppna verkstäderna på KKV, Konstnärernas Kollektivverkstad. Där stod jag med garner, sjalar och brickor och färgade och prattade med dem som ville veta mer.
Och bäst av allt jag fick färgat en hög med blå och lila sjalar, som varit slut i mitt lager sedan i höstas. Nu kan man beställa igen!

Flamfärgade sjalar i ekobomull


 

Mars
Jag fortsätter att väva små mattor, får se hur långt varpen räcker.... Mer inslag behövs också snart, men det är bra med begränsningar, att se vad jag kan göra av det jag har kvar.
I dagarna blev det klart att mina mattor ska vara med i butiken på Wanås under sommaren. Riktigt fint sällskap! Skulpturparken på Wanås är en härlig upplevelse både för stora och små, och deras butik håller hög klass.

Wanås skulpturpark, Knislinge


 

Februari
Nu har jag kommit igång i västolen med den första mattan. Jag väver bara en i taget och gör en skiss utifrån dagens känsla. Det är roligt och spännande att se hur det växer fram. Men jag har tyvärr inte så mycket tid just nu för vävning, så det går långsamt, bara enstaka timmar i taget.
Målsättning att de ska vara med på Konstrundan i Majorna, första helgen i april.

KKV på Konstrundan i Majorna


 

Januari
Nytt år, nya planer och nyfärgade garner på tork! Jag har färgat pappersgarn och ska sätta igång en väv med nya små mattor. Mattorna är helt slut i mitt lager och det ska bli roligt att komma igång igen. Alla mattor är ju unika, jag gör en skiss och en väv i taget. Några färger hade jag kvar i min korg, men några till tror jag ändå att jag behöver. Det är också lite att göra i vävstolen, solva, skeda, knyta trampor... Under tiden funderar jag på färgkombinationerna.

Små mattor i sisal och pappersgarn

 

2021

December
Fina färgskiftningar på himlen när solen står så lågt som nu. Detta är fångat en morgon, utsikt från terrassen mot Skansen Kronan med ett vackert knotigt träd i förgrunden.
Jag önskar alla en härlig helg med mycket av både vila och gemenskap!


 

November
Jag har haft en liten färgningskurs på KKV i Göteborg. Härligt att man får träffas igen och ägna sig åt sina favoritsysslor! Många vackra färger blev det och många härliga skratt och mycket god energi delades. Tack alla som var med!
Kanske blir det fler tillfällen, håll utkik!

Konstnärernas Kollektivverkstad Göteborg 

Oktober
29 - 30/10 är det dags för Kulturnatta i Göteborg. Efter så lång tid av Coronarestriktioner kan man nu göra nästan allt som vanligt igen. Och här i Göteborg satsar man på Kulturnatta, 30 års jubileum. Det blir mycket spännande att besöka. Kolla på programmet!
Jag visar mina vävar 4 NYANSER AV TID på KKV, de hänger i trapphuset vid ingången till Textilavdelningen på plan 4.


Kulturnatta på KKV 2021

Kulturnattaprogrammet
 

September
Lagom till höstdagjämningen blev min sommarstickning färdig. En kofta i spetsmönster, garnet är mitt flamgarn gammelrosa, nr 910. Mönstret är ett gammalt spetsmönster, men modellen har jag arbetat fram efterhand, kommer kanske snart som beskrivning.
Nu fattas bara knappar och att fästa trådar förstås.
Flamgarn

Augusti
Många har fått vaccin och nu börjar vi kanske kunna återgå till mer normala förhållanden. Men det känns fortfarande vanskligt, och ovant att många samlas. Konstrundan i Majorna där jag brukar vara med på KKV, Konstnärernas KollektivVerkstad, blir trots allt av i lite nerbantat skick. KKV är inte öppet och jag är inte med, men det finns andra att besöka.
Utställningen på Not Quite är avslutad, men ser att jag inte publicerat vår katalog, där alla medverkande konstnärer presenterar sina verk. Spännande dokument att ta del av!
Katalog HEM, VMT på Not Quite 2021
Konstrundan i Majorna 25-29 augusti

Juli
Inte heller i år blir det någon Hantverksmässa i Båstad. På grund av pandemin ställdes planeringen av årets mässa in redan i våras.
Jag publicerar en bild från ett av alla åren jag haft mitt stånd på marknaden i Båstad. Det brukar vara ett roligt tillfälle att träffa nya och gamla kunder och prata stickning och färgning med alla som kommer förbi.
Kanske vi ses nästa år!

 

Juni
Äntligen kom jag iväg på en utflykt till Dalsland och VMTs utställning HEM på Not Quite i Fengersfors. Så roligt att se alla olika uttryck i textil! 50 utställare, stort och smått, vävt, stickat, broderat, tryckt. Föreställande och abstrakt, stort och smått, avskalat och utsirat. Och så bra arrangerat, de olika verken liksom pratar med varandra över och mellan de gamla pappersmaskinerna i Holländeriet.
God mat och gott bröd finns det också i café och bageri. Väl värt ett besök på alla sätt!
Not Quite

 

Maj
Nu har VMT haft vernissage på vår stora utställning HEM på Not Quite i Fengersfors i Dalsland. Det får ju inte vara för många samlade samtidigt, så inga festligheter. Men det är faktiskt öppet på riktigt, se information på deras hemsida om tider och restriktioner om ni planerar ett besök. Det är väl värt en omväg, Not Quite är en spännande plats med gamla fabriksbyggnader och samtida konst, surdegsbageri och restaurang med lokalt producerade råvaror.
På Not Quites instagram finns en film från vernissagen, på VMTs instagram kommer ett konstnärssamtal i utställningen att publiceras 6/5.
Not Quite Instagram
VMT Instagram

 

April
Riktigt aprilväder har vi haft de sista veckorna, sol och värme men kallt i luften och minusgrader på natten. En och annan hagelskur, lite snö och sedan sol igen. Vårblommorna är väl anpassade efter detta och fortsätter att sprida sig i parkerna, det är så hoppingivande!
Mitt konstverk blev färdigt, det blev inte som jag tänkt, men spännande ändå. BESKYDD heter verket. Utställningen HEM har vernissage 1/5 på Not Quite.


 

Mars
Dagarna är längre och snart är det vårdagjämning, trots allt närmar sig sommaren och med den utställningen HEM med VMT på Not Quite. Jag har vävt färdigt och nu ska min idé testas mot verkligheten, kan man bygga med mina vävar som jag tänkt?
Följ arbetet inför utställningen på föreningens blogg,
VMT, utställningen HEM 2021

 

Februari
Vaccineringen har kommit igång och jag har stor tilltro till myndigheterna, vi kommer förhoppningsvis att kunna leva mer normalt till sommaren. Så mycket vi längtar!
Nu har jag en ny kampanj på min hemsida, återigen i samarbete med Sy- och Hantverksfestivalen. Jag har gjort garnpaket med garn och beskrivningar till plädar eller sjalar. Enkla beskrivningar, i paketet finns allt du behöver!
Sy och hantverksfestivalen

 

Januari
Ett nytt och förhoppningsvis mycket bättre år har tagit sin början.
Tyvärr börjar det ju inte så bra, Coronapandemin håller fortfarande sitt grepp över oss, kanske värre än någonsin, samtidigt som vi alla är så trötta på att leva under restriktioner och begränsningar.
Den stora utställningen AllTID Textil som VMT skulle visat i Tomelilla under vårvintern har fått ställas in, eller rättare sagt flyttas fram. Det blir vernissage i september 2022. Hoppas fortfarande på sommarutställningen HEM i Fengersfors.
Lagom till jul blev en ny matta klar och invigd av familjens yngsta, den fick klart godkänt!

 

2020

December
Jag är tillbaka på Operan och jobbar, men vi har stoppat så många av våra produktioner så det är inte arbete alla dagar. Jag fortsätter att väva och har lämnat in skissen till sommarutställningen, så det är allt en hel del att stå i. Så är det ju snart jul också, även om det blir lite färre kring bordet och granen är det ändå härligt att se alla ljus som tänds överallt och hur vi alla hjälps åt att besvärja mörkrets makt över oss.
Nu är den fraktfria perioden slut i butiken, men jag har istället ett fint Julerbjudande: ett paketpris på små brickor. 4 brickor till priset av 3 och gratis frakt.

Julpaket med små brickor


 

November
Här i Västra Götaland inleddes månaden med ännu strängare restriktioner. Smittan ökar och vi måste avstå från att träffa dem vi inte bor med eller arbetar tillsammans med. Jag har blivit hemskickad från GöteborsOperan som stängt helt, förhoppningsvis bara tillfälligt. Vilket bakslag - när vi var på väg att öppna för publik efter ett halvår utan föreställningar!
Men jag är inte sysslolös - just nu roar jag mig i vävstolen med figurer i rosengång, det blev en karantänfamilj. Det finns mer varp kvar de kan få sällskap av fler generationer, eller kanske en katt?
Mer seriöst är ett skissarbete på gång inför en utställning sommaren 2021. VMT (Västsvenska Mönster och Textilkonsnärer) ska ha en stor utställning på Not Quite i Fengerfors i Dalsland. Temat är HEM, och lokalen är en industrilokal med mycket historia kvar - det blir spännande!

VMT Textilkonstnärer

 

Oktober
Fraktfritt i webbutiken!
Jag fick ett erbjudande om att vara med i Sy och Hantverksmässans webbkampanjer, då skulle jag ha ett online-erbjudande och jag bestämde mej för detta: jag bjuder på frakten på alla inköp från min hemsida under oktober och november. Något måste jag ju göra för att hjälpa till att mota undan tristessen som hotar att sluka oss när pandemin nu är inne på sitt tredje kvartal. Handarbete i hemmet är en Corona-säker syssla, karantänsgodkänd dessutom om det skulle bli så illa att vi tvingas leva under strängare regler.
Alla marknader sedan i våras är inställda, kankse en sådan här kampanj kan bidra till att fler ser möjligheten att köpa via nätet istället.
Välkomna alla!

Ekoflamgarn
Gratis stickbeskrivningar
Mormorsrutor


 

September
Fortfarande restriktioner, vi måste hålla avstånd och fortsätta att träffas utomhus i första hand. Vi blir friska av så mycket utomhusaktiviteter, det är i alla fall en positiv sida av saken.
Hemma pysslar jag med lite av varje, som idag en modell till VMT (Västsvenska Mönster o Textilkonstnärer). Utställningen AllTID textil som visades i Rydal ska till Tomelilla med vernissage i februari 2021. Det är en mindre utställninglokal och jag tänkte att mitt konstverk kunde hängas fritt i rummet som en svävande kub. Utställningen ska planeras i modell och de ska ha skalenliga föremål att bygga med. Nu är mitt bidrag på väg i ett brev med posten.

VMT

 

Augusti
Värmen är tillbaka med större kraft, synd att klaga men det är svårt att få så mycket gjort när det är så varmt. Alla fönster öppna, gardiner som försöker hålla solvärmen ute. Det är inte så vanligt på våra breddgrader.
Jag har färdigställt några arbeten med virkade mormorsrutor, fint sommarhandarbete! Tar inte så stor plats när man vill ha med sig något på tåg eller till stranden eller caféet. Sedan kan man sitta ute i trädgården eller på balkongen och virka samman när man har tillräckligt många rutor.

Mormorsrutor

 

Juli
Ingen förändring i restriktionerna, man får resa utomlands, men på egen risk. Säkrast att stanna i Sverige. Men med social distans så att vi undviker att smittspridningen tar fart.
Marknaden i Båstad där jag brukar sälja garner i slutet av juli är inställd i år. Men jag har färgat så att det finns garn i lager i min webbutik.

Ekoflamgarn
Gratis stickbeskrivningar

Juni
Sommaren kommer som alltid, men det är ändå annorlunda mot alla andra år. Att vi får vara ute i solen är härligt, men att vi ska undvika att bjuda till samvaro över generationer och mellan familjer känns underligt.
Handarbete är ju dock den bästa formen av sysselsättning, stickning rekommenderas å det varmaste! Webbutiken är öppen för beställningar!

Ekoflamgarn
Gratis stickbeskrivningar

 

Maj
Och vi är fortfarande begränsade i vår rörlighet, rekommenderade att hålla avstånd och bara göra nödvändiga resor. Det är tråkigt att se alla roliga planer bli inställda och uppskjutna. Men det finns ett efteråt, vi kommer att klara det! 
Jag tar nya tag i vävstolen och solvar om till nya spännande projekt. Inte helt säker på vart det leder, men det visar sig så småningom. Idéer som föddes när jag var tvungen att städa alla mina lådor i jakt på mal. Jag hittade inga mal men många vackra garner..
Jag har gått med i ett upprop på instagram för att stödja konsthantverkare och konstnärer som drabbas av att utställningar och marknader ställs in under pandemin.
#ArtistSupportPledge  #artistsupportpledgesweden  #makerssupportpledge

 

April
Coronasmittan fortsätter att hålla sitt grepp om oss. Inga påskkalas, ingen släktträff. Ansvar att hålla sig i sin region. Nu skulle Konstrundan i Majorna har ägt rum, men den är som så mycket annat inställd, framflyttad, förhoppningsvis kan den genomföras i höst.
Men hemma i självvald eller påtvingad isolering kan man sysslesätta sig t ex med handarbete. En idé, ett fint garnnystan, det kan bli en stickning som piggar upp och gör tiden mindre långsam.
Välkomna med beställningar, man kan fortfarande skicka paket!


 

Mars
Nu är det bistra tider, Corona viruset tvingar oss att stänga ner den ena aktiviteten efter den andra. Tyvärr så har jag fått veta att Majornas Konstrunda är inställd nu till våren, förhoppningsvis blir det framflyttat till hösten. Jag återkommer med datum när jag vet mer.
För oss som gillar stickning och annat handarbete är det ju inget problem att sysselsätta sig hemma om det nu blir så illa att vi ska hålla oss i karantän. Jag skickar garn och beskrivningar och några stickor har jag också kvar om någon behöver!
Ta hand om er,
tvätta händerna!

 

Februari
Stormarna avlöser varandra här på Västkusten, regnet fyller sjöar och vattendrag. Jag håller mej i vävateljén och funderar över nya projekt, mattor och småvävar som kan ta form.
Utställningen i Rydal hänger hela denna månaden också, passa på att se mycket fin textil konst i alla upptänkliga tekniker och temprament.
Jag fyller också på förrådet av garner och sjalar, så småningom ska jag vara med på Majornas Konstrunda, där ska jag visa hur jag färgar.
Annonser i Hemslöjd kommer jag också att ha regelbundet under året, välkomna alla nya besökare!

Hemslöjd

Majornas Konstrunda 17-19/4

AllTID Textil på Rydals museum

 


Januari
Välkomna med in i ett nytt decennium
. Det mesta är sig likt på min hemsida, det är liksom min affärsidé att hålla samma färger och kvaliteter i lager länge. Men det kan trots det hända att något förändras över tiden. Det mest dramatiska i år är att jag inte tänker vara med på marknaden i Båstad. Lite tråkigt på ett sätt, för det är alltid roligt att vara ute och träffa alla er som stickar och skapar med mina garner. Men det blir för krångligt i år. Jag satsar mer på webbutiken och fler annonser i tidningen Hemslöjd istället.
Ännu ett tag, till 1/3 hänger VMTs utställning All TID Textil med verk av 60 olika konstnärer. För inspiration, se vår blogg på hemsidan:


www.VMT.se

 

2019

December
Nu har vi haft vernissage i Rydal - en så fin utställning det blivit! Verkligen värd en resa och den hänger hela vintern till 1/3, så jag hoppas många kommer att ta sej dit.

Rydals museum 1/12 2019  - 1/3 2020

 

November
Nu närmar sej utställningsbygge och katalogproduktion. Eftersom jag är aktiv i styrelsen för VMT (Västsvenska mönsteer och textilkonstnärer) så är jag engagerad i alla delar av utställningen. Nu har vi fått vernissagekort och affischer att dela ut och sätta upp. Det kommr att bli så härligt med så många olika uttryck i så många olika tekniker.
Vi är ett bra gäng i styrelsen och alla drar sitt strå till stacken. Se vårt instagramkonto!

@vmt_textil

Oktober
Nu är min serie 4 nyanser av TID färdigvävd. Återstår efterarbete, trådar ska fästas, fållar ska flätas och sys och upphängning ska ordnas.
Jag har haft en idé om hur det ska ordnas, men det är alltid annorlunda när det ska bli verklighet.

 

September
Nu är det höst på riktigt med en storm som drar fram över Göteborg.
Jag fortsätter i vävstolen med mina vävar till utställningen i Rydal. Nu är jag inne på den sista väven i serien. Tid för skörd, eller Tid för vinst, eller Tid att bli rik. Namnen är fortfarande under bearbetning.
Tid för vila, tid för liv, tid för lek....

Augusti
Sommaren håller i sej, men det blir tidigare mörkt och förra helgen var det riktigt inneväder med regn hela dagen här i Göteborg. Det gillar ju jag att få vara inne i ateljén utan dåligt samvete. Jag håller på med vävarna som ska visas på VMTs (Västsvenska Mönster och Textilkonstnärer) jubileumsutställning på Rydahl i december.
Fyra nyanser av Tid. Gobelänger, varje del är ca 50x50 cm, vävda med blandmaterial, alla sorters trasor, snören, garn. Sömn, Liv, Lek, Skörd.

www.vmt.se

Juli
Markanden i Båstad blev förstås en succé, alltid mycket folk och detta året väldigt fint väder. Tack alla som kom till mej och handlade, så roligt att få träffa dem som gillar mitt garn och några har haft med sej något stickat att visa - mycket uppmuntrande!
Nu har jag inga inplanerade marknader på hösten, men annonser i tidningen Hemslöjd.
Välkomna att beställa från min hemsida, skriv gärna om ni har frågor eller tips eller annat ni vill dela med er av.

 

Juni
Dags för sommarförberedelser. Jag ska vara med på marknaden i Båstad, Hantverksmässan i Norrvikens trädgårdar, sista helgen i juli. Jag har varit med nästan varje år sedan starten, och det är lika roligt varje gång! Alltid mycket folk, ofta fint väder och så spännande att möta alla kunder som ibland visar sina alster, vill köpa mer garn eller diskutera färgställningar.
Tyvärr har jag fått höja priset på mitt flamgarn, nu tar jag 110:-/100g. Grossistpriset stiger och då måste jag följa med, men det är fortfarande samma fina ekologiska, merceriserade kvalitet, odlat och tillverkat i Peru.

Hantverksmarknaden i Båstad 26-28 juli 2019

 

Maj
Jag håller på att packa en stor låda med garner av alla färgställningarna till Broderi och Garn, butiken på Drottninggatan i Göteborg. De vill ha mitt garn nu när sommarsäsongen drar igång och många frågar efter bomullsgarner. Bra initiativ, eller hur?

Broderi och Garn, Drottninggatan 31, Göteborg
Följ dem på Instagram!

 

April
Konstrundan i Majorna är redan slut, tack alla besökare som kom förbi hos oss på Textilen på KKV på plan 4. Mycket folk och god stämning som vanligt. Jag fick färgat en hel del garn samtidigt.
Glad Påsk önskar jag med nyfärgat vårgult och sommargult garn.

 

Mars
Nu är mattan i sisal färdig. Finns på min butiksida liksom de andra mattorna som jag vävt. Jag kommer också att vara med på Konstrundan i Majorna på Konstnärernas Kollektivverkstad. Där ska jag visa mattor, sjalar och garner. Jag kommer också att demonstrera hur jag gör när jag färgar mina flamgarner. Välkomna!
Konstrundan i Majorna 12-14 april 2019

Februari
Ny pappersmatta färdig, och jag skissar på nästa matta som blir i sisal. Med färger hämtade från min utsikt, solnedgång över staden och älven.
Mattor både stora och små

 

Januari
Nytt år i ateljén, nu har jag haft lite tid att skissa och plocka med mina material, det finns mer i lådorna än man tror. Här kan man skapa nya världar!

 

2018

December
Inte mycket tid i ateljé just nu, funderar över nya mattor. Papper står på tur - och vilka färgställningar ska jag välja för gobelängerna...

November
Nu är en provväv klar och nerklippt. Montering och fundering, är detta något att gå vidare med?

 

Oktober
Brittsommar detta underliga år när vi inte kan veta hur vädret utvecklar sej. Fantastiska dagar med sol och höstfärger, andra dagar storm och regn. Jag håller till i ateljén och har dragit på ny varp i vävstolen, det ska bli fler mattor men också bildvävar till ett projekt med VMT, Västsvenska Mönster och Textilkonstnärer, som jag anmält mej till. Det är spännande, ovisst, många möjligheter som gömmer sej i virrvarret av trådar, snart visar det sej...
www.vmt.se


 

September
Tack för alla glada tillrop och köp på Upmarket! För första gången inomhus, i Exercishuset vid Heden i Göteborg. Det var skönt att slippa regnet för dem som hittade till oss.
Jag har annons i Hemslöjden i det numret som är ute nu, välkomna alla nya besökare på min hemsida, hoppas ni hittar något ni gillar och skickar många beställningar till mej!
Hemslöjd - tidningen - en värld av fantasi och kunskap

 

Augusti
Tack alla som kom på marknaden i Båstad, några av sommarens varmaste dagar, det var absolut en bedrift att orka med något annat än bad!
Nu är det lite svalare och jag är tillbaka i Göteborg, jag fyller på i lagret inför nästa begivenhet, Kulturkalaset i Göteborg, i år är vi inomhus i Exercishuset vid Heden. Vi ses där!
Upmarket, Exercishuset, Göteborg 17-19/8

 

Juli
Nu är de två nya mattorna i sisalgran färdiga och jag tar lite semester.
Men sista helgen i juli är jag i Båstad på Hantverksmässan i Norrviken.
Vi ses!
Hantverksmässan i Båstad, Norrvikens trädgård, 27-29/7 2018

 

Juni
Jag har färgat mer sisal och nu väver jag små mattor så att jag har att visa i Båstad och Göteborg på marknaderna i slutet av sommaren.Jag har också färgat flamgarn och fyllt på i förråden. Under juli kommer jag att vara bortrest det mesta och behöver redan nu se till så att allt jag vill ha med är färdigt. Kan vara så att det blir lite senare leverans från hemsidesbutiken i sommar, men jag kommer att svara på mail och kan informera den som beställer om läget.
Hantverksmässan i Båstad, Norrvikens trädgård, 27-29/7 2018
Upmarket i Göteborg, Exercishuset, 17-19/8 2018

 

Maj,
Och det är som sommar här i Göteborg, härligt med alla människor som inte vill gå in för det är så skönt att bara vara ute i värmen. En paus får man allt ta sej mellan Hägg och Syren, den vackraste tiden på året.
Nu är det klart att jag ska vara med på Upmarket i augusti.
I år blir det större än förut, Göteborgs kulturkalas firas i samband med Europride och man förväntar sej mycket mer publik till alla arrangemang än vanligt. Upmarket flyttar också från Trädgårdsföreningen in i Excercishuset vid Heden.

Upmarket, Göteborg 17-19 augusti

 

April
Nu blev det plötsligt vår -så härligt! Jag fortsätter i västolen med  några pappersmattor till eftersom jag redan sålt en av dem jag gjorde i vintras. Snart dags för Majornas Konstrunda, då tänkte jag ha både sisal och pappermattor till salu. På KKV, Sockerbruket 44, vid Röde Sten, Göteborg. 4 våningen tillsammans med andra textilare, i hela huset finns det mycket konst att titta på och många olika verkstäder där konstnärer visar olika tekniker. Dessutom har vi servering med utsikt över hamninloppet. Missa inte detta, 20,21,22 april fredag 15-19, lö o sö 12-17.
Konstrundan i Majorna

 

Mars
Fortsatt tid för vävning, nu är det sisalmattor på gång i vävstolen. Jag kommer att ha dem med på Konstrundan i majorna som går av stapel 20-22 april. Jag kommer att vara med på KKV, Konstnärernas Kollektivverkstad i Klippan, Sockerbruket 44, Göteborg. Där kommer jag också att visa hur jag färgar mina garner och sälja både garn, sjalar och brickor.

Konstrundan i Majorna

 

Februari
Jag har äntligen fått tid att väva, det blir fler fägglada pappersmattor i det lilla formatet. Det är roligt att kombinera färger och enkla former som tekniken tillåter. Några mattor i sisalgarn blir det också, alla kommer att presenteras i min webbutik, liksom i Konsthantverkscentrums butik på nätet.
Konsthantverkscentrum
Mattor

 

Januari
Nu är det dags för nya tag i ateljén, några arbetsdagar i Kollektivverkstan där jag färgar. Snart är det fullt i hyllorna med Flamgarn. Sedan är det tid för mattor, både pappersmattor och sisalmattor har jag tänkt mej.
Det är också dags att se över det ekonomiska och jag har varit tvungen att höja priset på flamgarn, leverantörerna höjer och då får jag hänga med, posten har också höjt sina priser på porto och paket.

 

2017

December
Nu är mina vantar till utställningen i Landskrona färdiga. Jag lägger ut dem på min sida med stickbeskrivningar också, bomullsvantar kan bli tillräckligt varma när man stickar mönsterstickning. Bra för de som är tycker att ull blir sticksigt. Det går ju inte åt så mycket garn när man stickar vantar, men har man fått över från något större är det roligt att använda resterna.
Vantfesten i Skåne börjar den 20/1, sedan fortsätter utställningen till Luleå 10/3.
Dela Vantar

 

November
Regn och rusk är bra väder för hemmasittare och vi som gillar handarbete eller hur? Jag stickar vantar för att vara med i Hemslöjden i Skånes utställning med vantar i vinter. På instagram #delavante kan man följa en  massa roliga och fina vantar som växer fram!
Hemslöjden i Skåne

Oktober
Nu är det höst på riktigt, regn och blåst här i Göteborg. Jag planerar att ta mej tid i vävstolen, har lite nya mattidéer på gång.
Nytt nummer av Hemslöjd med ännu en annons, hoppas på många nya besökare här på hemsidan och nya kunder i nätbutiken.

 

September
Tack alla besökare som kom förbi mitt stånd på Upmarket i Trädgårdsföreningen i Göteborg. Det var en fin upplevelse, så hög kvalitet på alla utställarna och bara trevliga besökare! Nu står vi ju under tak och det var en fördel detta året när det var tämligen hårt regnande stundtals.
Nu är det höst och jag har annonser i Hemslöjd, hoppas många nya besökare hittar till min hemsida och att ni hittar det ni söker i min nätbutik. Ta gärna kontakt via hemsidan, skicka bilder och frågor, det är roligt att veta vad ni funderar på!
Tidningen Hemslöjd

 

Augusti
Marknaden i Båstad var sig lik, mycket väder! Både åska och hällregn detta året, men också solsken och många besökare. Tack alla trogna kunder som kom förbi mitt stånd och fyllde på era förråd!
Nu är det snart dags för Upmarket i Trädgårdsföreningen i Göteborg, en del av Kulturkalaset. Hoppas på fint väder, vi ses!
Upmarket, Trädgårdsföreningen, Göteborg 18-20/8 2017

 

Juli
Nu är det dags att packa lådorna för att åka till Båstad och Hantverksmässan i Norrvikens trädgårdar.
Som vanligt svårt att få plats med allt jag vill ha med. Men det ska nog gå i år också.
Det brukar alltid vara ett arrangemang värt att resa till, så jag hoppas att vi ses där!
Hantverksmässan, Norrviken, Båstad 28-30 juli 2017

Juni
Ännu en matta färdig i min vävstol. Denna gången i sisal, och den är redan tingad och ska ligga i en hall som en glatt tillrop för alla som kommer in genom dörren. Jag har nu satt upp mer varp och färgat mer garn så det blir fler mattor!
Jag har också fått klartecken att jag kommit med på Upmarket i Trädgårdsföreningen under Kulturkalaset 18-20/8 i Göteborg.
Så vi ses där!
Upmarket, Trädgårdsföreningen, 18-20/8 2017

Maj
Tack för alla besök jag fick på Konstrundan, det är alltid lika roligt att träffa er som stickar och virkar och uppskattar mina garner! Flera mattor fick jag sålt också, det var roligt! Så nu sätter jag upp ny varp och färgar mer pappersgarn så att jag kan väva fler mattor. Jag lägger ut dem på hemsidan efterhand och sedan tar jag med till marknaden i Båstad i sommar.

Hantverksmässan i Båstad 28-30/7 Norrvikens trädgårdar

 

April
Nu har jag färgat mer pappersgarn och snart blir det fler mattor till försäljning på min hemsida. Men först tar jag med mej dem till KKV där jag kommer att visa färgning under Konstrundan i Majorna.

Mattor


 

Mars
Nu har jag en första pappersmatta klar, jag har färgat pappersgarnet och vävt i bomullsmattvarp, storlek 50x75 cm, med sydd fåll. Det blir fler mattor i andra färgställningar. Jag tänker väva dem olika alla, men i samma koncept. De ska vara till försäljning på sidan för mattor och i Konsthantverkscentrums webbshop. Jag tar säkert med mej till KKV på Majornas konstrunda, den 21-23 april.

Majornas Konstrunda
Konsthantverkscentrums webbshop

 

Februari
Nu börjar mina planer på småmattor i pappersgarn att ta form. Jag har fått tag på material från en finsk firma med återvunnet papper, nu ska jag färga och fundera och snart kan jag visa bilder på mattorna! Min tanke är att de ska vara lite som sisalmattan i färgerna, klara och roliga, men mjukare och mindre sticksiga för bara fötter.

 

Januari
Jag börjar året med att få info från Konsthantverksmarkanden i Båstad. Den kommer att arrangeras i Norrvikens Trädgårdar som förra året, 28-30 juli, alltid sista helgen i juli. Det kommer säkert att bli lika lyckat som det brukar, hundratals utställare, härlig omgivning och massor av besökare. Jag har anmält mej och hoppas att vi ses i vimlet!

Hantverksmässan i Norrviken, Båstad


 

2016

December
Ännu en matta färdig i vävstolen, en smal sisalmatta som ska ligga som dörrmatta framför en balkongdörr. En beställning som satte igång en process, jag letar efter pappersgarn att färga och väva på samma sätt, fortsättning följer!

 

November
Jag har varit flitig i vävstolen under hösten, nu har jag två mattor färdiga, det är en beställning, de ska ligga i samma rum, samma färger men olika. De är vävda i korndräll och
färgerna är ganska 70-tal, jag kallar dem Retromatta I och II. mer bilder på min matt-sida.

Mattor

 

Oktober
Nu börjar det faktiskt kännas som höst, så länge varade sommaren detta året. Men nu är det allt lite kallare i luften och somliga träd skiftar i rött.
Jag har fyllt på mina hyllor med ekosjalar och ekoflamgarn, för nu har jag annons i Hemslöjd igen. Jag hoppas att många nyfikna hittar hit till min hemsida och fyndar bland gammalt och nytt!

Hemslöjd

 

September
Marknaden i Trädgårdsföreningen är över. Tack alla som kom förbi och hejade, det är alltid roligt! Det var en fin helg, mycket folk och bra väder. I år liksom förra året är marknaden i ett stort tält, så det är inte lika påfrestande för besökarna när det regnar.
Jag startar hösten med en utförsäljning av flamfärgade sjalar i konventionell bomull. De har blivit liggande sedan jag lanserade de ekologiska sjalarna.

Utförsäljning av Flamfärgade sjalar

 

Augusti
Nu har jag kommit hem från markanden i Båstad, det var ett fint arrangemang. Jag tror att de som hittade dit håller med mej om att utställningen blev mer överskådlig och lättare att röra sig i. Vackert belägen i äppelträdgården på Norrviken. Som vanligt nästan 300 utställare och allt man kan tänka sej i hantverksväg. Väl mött där nästa år igen!
Men nu laddar jag om för att vara med på Upmarket i Trädgårdsföreningen i Göteborg under kulturkalaset. Välkomna dit!

Upmarket, Trädgårdsföreningen, Göteborg 19-21/8 2016

 

Juli
Jag håller på att packa mina lådor för att åka till markanden i Båstad, svårt att få plats med allt! Men det ska nog gå som det gjort många gånger förut. I år har markanden flyttat till Norrvikens trädgårdar.
Vi ses där!

Hantverksmässan i Båstad 29-31/7 Norrvikens trädgårdar
 

Juni
Nu blev det klart att jag är med på årets upplaga av Upmarket, konsthantverksmarknaden i Göteborg under Kulturkalaset. 19-21 augusti slår Konsthantverkscentrum upp ett stort tält i Trädgårdsföreningen och vi fyller det med 40 konstnärer som visar unika ting. Det brukar vara mycket hög kvalitet och väl värt ett besök!

Upmarket, Göteborg 19-21 augusti 2016

 

Maj
Ännu en ny återförsäljare, denna gången i Norge! Det är Norsk Folkemuseum som beställt garn för sin sommarverksamhet. De både säljer garner och lär ut hantverk i första hand till barn.

www.museumshandverkerne,no


 

April
Nu är första mattan färdig i min nya ateljé. Jag har inte vävt på många år, men nu i vinter har jag dragit på varp och botaniserat i mina lådor efter material. Väldigt roligt, så nu kan jag stolt visa upp en alldeles nyvävd matta i dubbelväv, 80 cm bred 3,5 meter lång: Hav och Strand, heter den. Mer info om den och mina andra mattor.

Mars
Jag kommer att vara med på Majornas Konstrunda iår. Liksom förut kommer jag att ha färgning igång på KKV, Konstnärernas Kollektivverkstad vid Röde Sten. Jag kommer att färga och jag kommer också att ha med mej garner, sjalar, brickor osv till försäljning.
Det kommer att vara öppna verlstäder i hela huset, så passa på att komma förbi och se en hel massa spännande konst i tillverkning.
Konstrundan i Majorna 9-10-11 april 2016
Konstnärernas Kollektivverkstad

 

Februari
Nu har jag fått info-papper från Hantverksmässan i Båstad. Jag kommer att vara med som jag varit under 23 år! Men nytt i år är att marknaden flyttar till Norrvikens trädgårdar. Det blir intressant att se hur det kommer att se ut, säkert blir det lika intressant att som publik botanisera bland alla 300 utställare för att finna guldkornen.

Hantverksmässan i Båstad 29-31 juli 2016

Januari
I slutet av hösten blev jag kontaktad av Krabat, leksaksföretaget med tidlösa leksaker som tål att lekas med. De ville prova mitt flamgarn för att sticka dockkläder, de har en liten kollektion med handstickade plagg som säljs i butikerna, i första hand i Stockholm och Uppsala. De första blev klara till julhandeln, men jag har inte fått bilderna förrän nu. Visst blir det oemotståndligt med så fina dockor? Jag har skickat mer garn till deras skickliga stickerska, Maja-Lisa, och hon är mycket nöjd själv med resultatet, passa på att titta in i deras butiker och fråga efter dockkläder!

Krabat

 

2015

December
Jag har inte varit med på julmarknader på många år, men i år lockades jag av ett annorlunda upplägg. Luciahelgen 11-13 december blir det pop-up affär i Fritidsagenturen, Kastellgatan 8 i Göteborg, Arrangör är Folk och Form. Jag kommer att sälja mina ekosjalar där.

Folk och Form
Fritidsagenturen 

Oktober
Nu är numret av Hemslöjd med min annons ute. Och beställningarna börjar droppa in. Välkomna alla nya intresserade som inte varit inne på min sida förut, hoppas ni gillar det det ni ser och hittar något att beställa.
Jag färgar för fullt för att det inte ska bli tomt i hyllorna!

Hemslöjd tidskriften


 

September
Efter en fantastisk sensommar är det ändå höst, även om värmen dröjer sej kvar så regnar det mest varje dag här i Göteborg nu.
Tid att hålla sej inne och kanske sätta igång ett nytt sticke eller annat handarbete?
Månadens mesta nyhet är att jag fått en ny återförsäljare, Skånes hemslöjdsbutik i Landskorna kommer att sälja mitt garn, det tycker jag är roligt. Jag ska ha annons i tidningen Hemslöjden nu i höst så det passar ju bra att de har garn i butiken då.

Hemslöjden i Skåne
Hemslöjd tidskriften 

Augusti
Marknaden i Båstad är över för denna sommaren, tack alla besökare i mitt stånd! Tack alla kunder och alla stickintresserade, alla som tittat, alla som uppmuntrat mej, alla som visat fina arbeten både färdiga och sådana som är på gång. Det är så roligt att se att det finns så mycket engagemang och kunskap. Och lycka till alla som köpt garn och nu sätter igång med nya stickningar, somliga för första gången på länge, jag hoppas ni får många roliga timmar och blir nöjda med era arbeten.

Nytt för hösten är att garnaffären Broderi&Garn på Drottninggatan i Göteborg har tagit in mitt garn, det är ju fint för alla som kommer till Göteborg att kunna handla garn, att kunna välja exakt vilken härva garn man vil ha och få den med sej direkt.... ni andra har ju webbutiken.

 

Juli
Jag har fått färdig sommarens fina kofta, en liten nätt, kroppsnära och kort kofta. Lite annorlunda mina andra tröjor. I vintras när jag började på den så längtade jag efter en sommarkänsla och såg framför mej varma sommardagar när det kvällas och en liten kofta är skön att ha utanpå ett linne. Nu är vi där! Så skönt! Beskrivning finns att ladda ner från hemsidan.

Nu är det också dags att packa mina lådor och ta tåget till Båstad för den stora hantverksmarknaden i Brunnsparken i Hamnen.
Vi ses där!


Hantverksmarknaden i Båstad: alltid sista helgen i juli

Juni
De nya sjalarna i ekologiskt bomullstyg är färdiga och nu har jag äntligen hunnit med att lägga ut dem på hemsidan. Sjalarna finns också i Konsthantverkscentrums nya webbutik.
Jag har fått roliga bilder från Stenebyskolan i Dals Långed, Dalsland Funny Livdotter har fotat och studenter agerat modeller med fantasifulla draperingar och turbaner av mina sjalar. Hoppas nu att riktigt många hittar hit och att många fina sjalar får resa ut i landet brevledes.


Konsthantverkscentrum: Köp svenskt konsthantverk
 

Maj
Nu har det ekologiska bomullstyget som jag ska göra nya sjalar av kommit! Det är en stor rulle och jag har klippt till både långa, kvadratiska och små sjalar, och det ska bli i 5 färgställningar. Så jag har fullt upp. Sjalar tänker jag lägga ut här i min webbutik och på Konsthantverkscentrums webbutik, och sedan har jag naturligtvis med dem till Båstad i sommar.

Hantverksmässan i Båstad: alltid sista helgen i juli

 

April
Till helgen 11-12-13/4 är det dags för Majornas Konstrunda. Jag är inte med i år, men vill gärna påminna alla som följer min sida om detta arrangemang. Det brukar vara mycket lyckat, mycket folk och mycket att uppleva av konst och konsthantverk i Majorna och nere vid älven i Klippan.
Det kommer att vara Öppet Hus på KKV, Konstnärernas Kollektivverkstad och samlingsutställning på Röda Stens konsthall.


Majornas Konstrunda
Konsnärernas Kollektivverkstad
Röda Sten

Februari
Det är klart med datumen för årets marknad i Båstad, 24-26 juli ses vi i Hamnparken. Det blir säkert som det brukar en fanatastisk och utmattande tillställning med allt och alla. Jag står som vanligt utomhus, det är mera sport tycker jag att utsätta sej för vädrets makter. Och vi har verkligen haft alla sorters väder, det kan vara åskregn, storm, stillastående hetta eller bara vanligt mulet sommarväder. Ändå kommer det så mycket folk, så många intresserade, nyfikna och glada människor som vill få nya intryck och förse sej med vackra ting till fest och vardag.

www.hantverksmassan.se
 

Januari
Nytt år och nya föresatser. Och nya möjligheter.
Vi får se vad det för med sej.
Jag förbereder just nu min medverkan i en ny webbutik som Konsthantverks-centrum ska starta i vinter. I slutet av februari ser det ut att bli verklighet. Då kommer alla att kunna handla fantatiska och unika konsthantverksföremål, bara ett klick bort...
Jag börjar med att visa mina brickor och brickbord, sedan ska jag lägga in sjalarna när jag har blivit nöjd med det ekologiska tyget. Garner tror jag inte på i den butiken, det kommer jag nog att fortsätta att mest sälja själv genom denna sidan och på marknader.
Adressen till nya webbutiken kommer att vara


www.konsthantverskcentrum.se


 

2014

December
Tiden går och nu är det redan vinter. Jag är färdig med min flytt och nu har min stora vävstol fått ett nytt hem i Trollhättan. Hoppas den kommer att ge sin nye ägare många sköna timmar, det är så fridfullt att väva. Jag hoppas få mer tid till det i min nya ateljé. Den lilla vävstolen står beredd, och alla lådor med garner och annat material har hittat sina platser i nya hyllor.
Färgar gör jag numera på KKV Konstnärernas Kollektivverkstad vid Röde Sten.
Mest upptagen är jag just nu av att leta efter ett ekologiskt tyg till sjalarna. Det skulle vara så bra att kunna presentera det till nästa säsong. Chansen är god att det blir så!


 

September
Det gick bra på Upmarket i Trädgårdsföreningen. Tack alla som kom förbi mitt stånd, alla glada tillrop och goda kommentarer! Många tittade och många köpte, både garner, sjalar och brickor....
Så nu har jag fullt sjå med att färga ikapp så att det inte blir tomt i mina lådor.
Jag har också flyttat min ateljé under de sista veckorna i augusti. Nu har jag ett arbetsrum hemma, tyvärr kan jag inte längre ha min största vävstol uppe. Jag håller på att sälja den, eller placera den på någon vävstuga/atejé där andra ska få väva stora mattor på den. Alla tips på möjliga intressenter tas emot!

 

Augusti
Vilken sommar! Det är fantastiskt med det fina vädret som kan hålla i sej så länge. Några åskregn men så är det lika varmt igen! Hoppas att vi får fint väder på marknaden i Trädgårdsföreningen. Nu är det dags att se över vad som finns kvar i mitt förråd efter Båstad och vad som ska göras nytt.
Marknaden i Båstad var lyckad, otroligt varmt var det och ett par åskskurar, men som vanligt väldigt många besökare och mycket god stämning.
Det var 25 års jubileum i år, de första tre åren var man på Norrvikens trädgårdar, sedan flyttade man arrangemanget till Brunnsparken i Hamnen. Jag fick en flaska bubbelvin som uppvaktning av mässledningen eftersom jag varit med alla 22 åren i Hamnen. Jag blev överraskad så klart, och ganska imponerad själv över att det gått så många år! Mitt markandsstånd har utvecklats, några färgställningar är kvar, men själva garnet är mycket finare nu när det är ekologiskt och fler färger har kommit till under åren. Sjalar hade jag nog redan första året, men de har också ändrat färgställningar efterhand och de sista åren har jag ju haft det nya fina glansiga tyget från England.... Brickor hade jag inte från början, utan de har tillkommit. Färger och format har kommit och gått på grund av efterfrågan, brickbordsbenen kom ju till för ett par år sedan
, inte konstigt det är svårt att få plats med allt när jag packar för att åka på marknad!
 

Upmarket, Göteborg

15-17/8 2014
I Trädgårdsföreingen i Göteborg i samband med Kulturkalaset arrangerar Konsthantverkscentrum denna markand. Detär alltid väldigt hög kvalitet, mycket folk och spännande möten mellan gammal och ung, nyfikna och kunniga, minimalister och barockälskare. Jag har varit med många gånger och många kommer tillbaka till mej, det är roligt! Ta gärna med något ni stickat eller virkat, det är så spännande att se hur garnet jag färgat får ett nytt liv i era händer.

www.konsthantverkscentrum.se 

Juli
Nu är det hög tid för den stora marknaden i Båstad, alltid sista helgen i juli. Som vanligt har jag packat mina lådor och hoppas att jag fått med mej tillräckligt mycket. Det är alltid någon färg som tar slut, bara det inte händer första dagen!
Men hur ska man veta vilken färg som är mest populär just i år?

Hantverksmässan i Båstad

25-27/7 2014
I Brunnsparken i Båstad, 25-års jubiluem. För mej blir det 22 gånger jag varit med!
www.hantverksmassan.se


 

Maj
Sommarkänsla! Nu har jag ägnat en hel del tid åt att färga garner och fylla på i förrådet. Jag har beställt en annons i Hemslöjd, numret som kommer i slutet av månaden. Det ska bli spännande att se om det blir många nya besökare på min sida. Ni är välkomna och jag hoppas att alla hittar något spännande, både för att beställa och för att bli inspirerad.
Jag har fått besked om att jag kommer med på Upmarket i Trädgårdsföreningen i Göteborg i augusti, innan dess kan ni träffa mej i Båstad.

 

Majornas Konstrunda

April
Så har jag packat mina lådor för första gången i år - på lördag öppnar Majornas Konstrunda och jag ska visa hur jag färgar mina garner på KKV, Konstnärernas Kollektivverkstad i Klippanområdet. Adressen är Sockerbruket 44 och vi håller till på fjärde våningen. Det finns hur mycket som helst att titta på, alla öppna ateljéer i området, samlingsutställning på Röde Sten och så Kolektivverkstan som är en härlig, spännande ovanlig plats där vad som helst kan hända!
Välkomna!

12-14/4 2014
På KKV, Konsrnärernas KollektivVerkstad i Klippan kommer jag att visa mina färgningar och sälja garner. Adress Sockerbruket 44, Göteborg.


Majornas Konstrunda

KKV 

Februari
Nu börjar jag planera för detta året. Under vintern händer inte så mycket för mej, julförsäljning var det länge sedan jag var med på. Lite strökunder på hemsidan, det är trevligt, nu är reagarnet praktiskt taget slut. Långst ner i lådan några härvor av vårgult kvar bara.
Närmast på programmet står Majornas Konstrunda där jag deltar med öppen verkstad på KKV, Konstnärernas KollektivVerkstad. Jag blandar färg och doppar och visar hur det går till att få fram de flamfärgade garnerna.
Sedan är det klart att jag kommer till Båstad i sommar igen, där är det 25- årsjubileum iår.

Uppslag i tidningen Hemslöjd
Nyfärgade sjalar i ekobomull.
vävning med pappersgarn fortsätter
vävning med pappersgarn
Pappersgarn på tork
Färgning på gång
4 nyanser av TID, på KKV plan 4
Kofta stickad i flamgarn 910, nytt mönster
Mitt markandstånd i Båstad för ett par år sedan
Beskydd, vävd skulptur
utställningsaffisch
Konstverket BESKYDD under konstruktion
Innehållet i garnpaket Morgonljus, pläd i mormorsrutor
Lång matta i tuskaft, infärgade bomullstrasor
Paket medd 4 små brickor
Paket medd 4 små brickor
Blå, orange, röd och ljusgrön bricka
Karantänslöjd - rosengångsfamilj
modell av mitt bidrag till utställningen i Tomelilla 2021
Mormorsrutor i flamgarn
Mormorsrutor under arbete i skuggan under eken
Ekoflamgarn på tork
nyfärgat garn
ny solvning på gång i vävstolen
4 nyanser av Tid i VMTs Jubileumsutställning Rydals mueum
Gobelängvävning i vävstolen
Dags för den sista delen i serien med 4 nyanser av TID
Skiss i blandmaterial Fyra nyanser av Tid
Låda med Flamgarn på väg till Broderi&Garn
Flamgarn 931 och 982 på tork
Sisalmatta 50 x 75 cm
Ny matta i pappersgarn, skiss till nästa matta som ska bli i sisal
Ny pappersmatta på gång
pågående arbete gobeläng med trasor, papper o sisal
Ny varp ivävstolen, solva, skeda, knyta fram...
Dörrmattor i infärgad sisal ca 50x75 cm
Sisal infärgat för att bli mattor
Pappersmattor
Sisalmatta på gång i vävstolen
Pappersmatta på gång i vävstolen
Flamfärgning på gång i KKV, Konstnärernas Kollektivverkstad i Klippan, Göteborg
Ljunbacke, vabtar i Flamgarn 924, 923 o 921
Blankis, vantar i Flamgarn 906, 905 o 923
Upmarket i Trädgårdsföreningen
Lådor som ska med till mässan i Båstad
Dörrmatt i färgad sisal, 50x75 cm
Hantverksmääsan i Norrviken 2016
Pappersmatta 50x075 cm
Pappersmatta II 50x75 cm
Nyfärgat pappersgarn
pappersmatta ca 50x75cm
Sisalmatta ca 50x145cm
Retromatta II, korndräll, bomullstrasor och sisal
Sjalar till halva priset
Sjalar till halva priset
Upmarket 2016
Upmarket 2016
Hantverksmässan i Norrvikens trädgårdar 2016
Hantverksmässan i Norrvikens trädgårdar 2016
på väg tillmarknaden i Båstad
på väg tillmarknaden i Båstad
Hav och Strand, matta 80x350 cm
Hav och Strand, matta 80x350 cm
Färgning och försäljning på KKV
Färgning och försäljning på KKV
Hantverksmässan i Båstad
Hantverksmässan i Båstad
Maja-Lisa med flera dockkläder stickade av ekoflamgarn
Maja-Lisa med flera dockkläder stickade av ekoflamgarn
Docktröja, mössa och halsduk ekoflamgarn 923 och 924
Docktröja, mössa och halsduk ekoflamgarn 923 och 924
låda med garn på väg till Hemslöjdsbutiken iLandskrona
Båstad marknad 2015
Sommarkofta i garn 922
Sommarkofta i garn 922
ekosjal på stenebymodell
ekosjal på stenebymodell
Eko-sjalar på tork
allt på plats i nya atlején, lilla vävsatolen fick följa med och alla lådorna
Stor gammal mattvävstol söker ny ateljé
Hantverksmässan i Båstad 2014
KKV majrundan 2014
Stångby 2013
Upmarket 2013
Båstad 2013
Slussen Craft Fair 2013
Stångby 2010